Αθλητικά

Στο Αγρίνιο ο πρώτος «τελικός» για ΠΑΣ

Off

Το πρώτο από τα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν τον χαρακτήρα τελικού δίνει τη Δευτέρα το βράδυ (19.30) στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι Γιαννιώτες καλούνται στο εξής να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού συγκεντρώνοντας όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς για να διασφαλίσουν την απευθείας παραμονή τους στην κατηγορία.

Σύμφωνα και με τα τελευταία αποτελέσματα, μία βαθμολογική συγκομιδή 32 βαθμών φαίνεται ικανή να δώσει την παραμονή στην ομάδα του ΠΑΣ, που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 20 βαθμούς.

Από τα εννέα παιχνίδια που απομένουν ο ΠΑΣ έχει τέσσερα παιχνίδια εντός με Ξάνθη, Λάρισα, Αστέρα και ΠΑΟΚ στα οποία μπορεί να προσδοκά σε τρεις νίκες, επομένως θα χρειαστεί σίγουρα μία νίκη εκτός έδρας, ενδεχομένως και περισσότερες.

Έτσι, το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Παναιτωλικό φαντάζει ως μία ευκαιρία για τη δεύτερη νίκη εκτός έδρας του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με την τελευταία προπόνηση στο Πανηπειρωτικό και στη συνέχεια ο Γ. Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Απόντες από την ομάδα θα είναι σίγουρα οι τραυματίες Κρίζμαν, Παμλίδης και Σιόντης και οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Λίλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Αλέξανδρος Νικολιάς που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης την Πέμπτη, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι κανονικά στην αποστολή και εκτός απροόπτου και στο βασικό σχήμα τη Δευτέρα.

Μία πιθανή ενδεκάδα των Γιαννιωτών απαρτίζεται από τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Σεργκερασβίλι, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Γιάκο, Νικολιά, Κάστρο, Μάνο και έναν εκ των Βιδάλ και Λέο.

Αν ο Πετράκης επιλέξει ένα πιο επιθετικογενές σχήμα, θα αγωνιστεί από την αρχή ο Λέο, έστω κι αν δεν μπορεί ακόμη να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο.

Διαφορετικά, θα αγωνιστεί από την αρχή ο Βιδάλ, που τα πήγε αρκετά καλά απέναντι στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ