• Εκδηλώσεις

    ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ραντεβού στις τζαμάλες δίνουν τα Γιάννενα

    Ο Δήμος Ιωαννιτών γιορτάζει τις Απόκριες με τζαμάλες, καρναβάλι, γαϊτανάκια και λάτιν ρυθμούς. Την Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου, από τις 12 το μεσημέρι, παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων, χορός και κέφι στο Καρναβάλι του Κατσικά, που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος. Το πάρτυ της έναρξης του Καρναβαλιού του Κατσικά θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου…

  • Επικαιρότητα

    Απέναντι στις διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου ο νομικός κόσμος

    Την ελληνική πεπατημένη που παρότι έχει αποδειχθεί αποτυχημένη, εξακολουθεί να εφαρμόζεται, ακολούθησε ο νομοθέτης του νέου Νόμου για την Αθλητική Βία, εφαρμόζοντας το δόγμα «πονάει χέρι, κόβει κεφάλι». Η νομική – αλλά προφανώς και πολιτική – επιλογή της αυστηροποίησης των ποινών για αδικήματα που εντάσσονται ή έχουν σχέση με κάποιο αθλητικό γεγονός χαρακτηρίζεται από μία…

  • Επικαιρότητα

    Φτωχή η Ήπειρος, αλλά με υψηλό προσδόκιμο ζωής

    Η παροιμία πως «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» μπορεί να αποτυπώσει με κάποιον τρόπο την μελέτη της Eurostat για το προσδόκιμο ζωής στην Ευρώπη το 2022 που φέρνει την Ήπειρο στην πρώτη θέση μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και ένα από τα υψηλότερα στην Ευρώπη.

  • Πολιτισμός

    Πολιτικό μνημόσυνο για τον Μωυσή Ελισάφ

    Άνθρωπος που εξέπεμπε φως, σπουδαίος γιατρός κι ερευνητής, χαρισματικός δάσκαλος, εμπνευσμένος δήμαρχος, περήφανος γιαννιωτοεβραίος, στοχαστής… μέσα από αυτά τα λόγια, που αφιέρωσαν στον αείμνηστο Μωϋσή Ελισάφ όσοι τον γνώρισαν, σκιαγραφήθηκε η προσωπικότητα, το έργο και η προσφορά του, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΙΣΕ στη μνήμη του.

  • Επικαιρότητα

    Νέα σελίδα ανοίγουν τα απογευματινά χειρουργεία

    Χωρίς τις τυμπανοκρουσίες και τους πανηγυρισμούς που καταγράφηκαν σε άλλα νοσοκομεία της χώρας παρουσία μάλιστα και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μπήκε και επίσημα από χθες το μεσημέρι στη λίστα των νοσοκομείων του ΕΣΥ στα οποία πραγματοποιούνται απογευματινά χειρουργεία.

  • Επικαιρότητα

    ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Δύο συλλήψεις αστυνομικών για μεταφορά ναρκωτικών

    Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας, ηλικίας 41 και 50 αντίστοιχα συνελήφθησαν στις 02.00 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από συναδέλφους τους γιατί όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν με υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ με συμβατικές πινακίδες εν ώρα υπηρεσίας και των δύο, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών!

  • Επικαιρότητα

    Νέοι στόχοι τουριστικής ανάπτυξης στα Τζουμέρκα

    Έναν οδικό χάρτη για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων παρουσίασαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεώργιος Παππάς και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα τουρισμού Χρήστος Τασούλας σε συνάντηση εργασίας με επαγγελματίες της περιοχής, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

  • Εκδηλώσεις

    Σε ρυθμούς Αποκριάς όλα τα Βόρεια Τζουμέρκα

    Σε ρυθμούς Αποκριάς μπαίνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με τους πολιτιστικούς συλλόγους να ετοιμάζονται για το άναμμα της τζαμάλας ή της Δέπω, όπως ονομάζεται σε πολλά χωριά των Κατσανοχωρίων, την αναβίωση παραδοσιακών δρώμενων, ενώ στα Πράμαντα θα οργανωθεί και φέτος καρναβαλική παρέλαση.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ