Ήπειρος

Βοήθεια στους πρόσφυγες από τον Δήμο Β. Τζουμέρκων

Off

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, αν και δεν είναι μεταξύ των Δήμων που επελέγησαν να φιλοξενήσει κάποια δομή προσφύγων, αισθάνεται την ανάγκη να σταθεί στο πλευρό όλων αυτών των ανθρώπων που η μοίρα τους έφερε στην περιοχή μας και να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.
Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους δημότες και τους συλλόγους των χωριών σε συνεργασία με τους Τοπικούς προέδρους, την Κοινωφελή Επιχείρηση και τους υπεύθυνους δημοτικούς συμβούλους, να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και λοιπά είδη που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα, οι δημότες μπορούν να τα παραδίδουν στον Δήμο μετά επικοινωνία με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Γιωτόπουλο (6978200002 και 6937209009), την υπεύθυνη του Δήμου για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Αλέκα Μάντζιου (6973786624) και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
■ Τρόφιμα: Γάλα 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας, κονσέρβες εκτός χοιρινού (τόνος, ψάρια, φασόλια, λαχανικά κλπ.), μπισκότα, φρυγανιές – παξιμάδια, κριτσίνια – κρακεράκια, παστέλια, ξηροί καρποί, τσάι (σε φακελάκια) και ζάχαρη.
■ Αναλώσιμα: μαχαιροπήρουνα (μιας χρήσης) πιάτα και ποτήρια (πλαστικά).
■ Είδη καθαρισμού: απορρυπαντικό ρούχων, λεκάνες πλαστικές (για ρούχα και για μπάνιο).
■ Είδη προσωπικής υγιεινής: σερβιέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν (παιδικά και για ενήλικες), σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια μιας χρήσης, πάνες παιδικές, αντισηπτικά μαντηλάκια και αντισηπτικό υγρό χεριών (μικρές συσκευασίες).
■ Λοιπά είδη: πιπίλες, μπιμπερό (μπουκάλια και θηλές), βραστήρες, πολύμπριζα, παιχνίδια
■ Είδη ρουχισμού (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση): Εσώρουχα, κάλτσες, αθλητικά παπούτσια, πετσέτες, σκουφιά – γάντια, ρούχα βρεφικά και παιδικά.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου