Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:19
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2016
Ήπειρος

Χρειάζονται αλλαγές στο πρόγραμμα βοήθειας

Off

Προσβολή στην αξιοπρέπεια των ωφελούμενων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, που υλοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατανομή των αγαθών και η διανομή τους. 
Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται ένα ακόμη σκέλος της βοήθειας με τον ΟΚΠΑΠΑ να έχει ενημερώσει τους ωφελούμενους για τη διαδικασία, πλην όμως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ Φιλ. Τσουμάνης, το υπουργείο που φέρει την ακέραια ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος δεν είχε αποστείλει μέχρι και χθες το σύνολο των ειδών που πρόκειται να διατεθούν.
«Πρόκειται για έναν εμπαιγμό από την Πολιτεία που δε σέβεται την αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων που πραγματικά αντιμετωπίζουν μεγάλες ανάγκες.  Δεν είναι σωστό να μοιράζουμε σε κάθε οικογένεια από ένα κοτόπουλο, ή δύο κιλά μήλα. Τα έχουμε αναφέρει στο υπουργείο αυτά τα πράγματα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να υλοποιήσουμε το μέρος που μάς αναλογεί», σημείωσε ο κ. Τσουμάνης. 
Ο ΟΚΠΑΠΑ πάντως υλοποιεί κανονικά το σύνολο των προγραμμάτων του, όπως είναι η διάθεση του συνόλου της έκτασης για τους λαχανόκηπους, ενώ εντός των ημερών θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κέντρο Πρόληψης Υγείας και το Δημοτικό Οδοντιατρείο.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ