Ήπειρος

Σε εκλογές οδηγείται το Εργατικό Κέντρο

Off

Η διενέργεια εκλογών για την εκλογή νέου Δ.Σ μέχρι τη συμπλήρωση της τριετούς θητείας της σημερινής διοίκησης, που λήγει το Δεκέμβριο, είναι η κατάληξη του αδιεξόδου στο οποίο έχει φτάσει τους τελευταίους μήνες το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Τρία μέλη του Δ.Σ. που πρόσκεινται στην παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία», παραιτήθηκαν, όπως και τα αναπληρωματικά μέλη αυτών.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα εναπομείναντα μέλη δεν συμπληρώνουν τον προβλεπόμενο αριθμό των 13 μελών και σύμφωνα με το καταστατικό, το Εργατικό Κέντρο οδηγείται σε εκλογές. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΙ και επικεφαλής της παράταξης Ν. Φασούλης η απόφαση υπαγορεύτηκε από την πρακτική του εκφοβισμού από μέλη που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.
«Δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να επικρατήσει η νομιμότητα και η δημοκρατική λειτουργία και να κρατήσουμε ανοιχτό το Εργατικό Κέντρο προς όφελος των εργαζομένων», σημείωσε ο κ. Φασούλης.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι δικαίωμα ψήφου, συμμετέχοντας κανονικά στη γενική συνέλευση θα έχουν οι αντιπρόσωποι των Σωματείων και τα Σωματεία που δεν έχουν οικονομικές εκκρεμότητες.
Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και ένα σημείο τριβής το προηγούμενο διάστημα με τα σωματεία του ΠΑΜΕ που έχουν εκφράσει διαφορετική θέση για το ζήτημα των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ