Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 11:59
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2016
Εκδηλώσεις

Γνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο του Μουσικού Σχολείου

Off

Την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους στη μουσική, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το εξαιρετικό έργο που παράγεται στο Σχολείο, θα έχουν αύριο Τετάρτη στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου. Η ετήσια μουσική εκδήλωση του Σχολείου είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 20 ετών από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη και έχει τίτλο «20 χρόνια χωρίς Ελύτη… στο βυθό της μουσικής συνταξιδεύουμε.

Παράλληλα όμως εκτός από τον σπουδαίο Έλληνα ποιητή η εκδήλωση είναι αφιερωμένη και στην ΕΛΕΠΑΠ με την διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Μαίρη Κασαγιάννη να αναφέρεται στο νόημα που επιχειρούν η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του σχολείου να δώσουν με αυτή την κίνηση. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και εορταστική, πασχαλινή αγορά, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ. Θερμές ευχαριστίες προς αυτό απηύθυνε η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Νατ. Μπέγκα.

Τέλος, ο καθηγητής μουσικής του Σχολείου Μιχάλης Βακάλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην οποία θα παρουσιαστούν δύο από τα μουσικά σύνολά του Σχολείου, συνολικά αποτελούμενα από 100 περίπου μαθητές. Θα είναι το σύνολο της Ευρωπαϊκής χορωδίας σε σύμπραξη με το έντεχνο μουσικό σύνολο, σε μία μοναδική, όσο και δύσκολη σύμπραξη επί σκηνής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου