Πολιτισμός

«Σωτηρία με λένε» από το ΚΘΒΕ στο Καμπέρειο

Off

Η παράσταση του ΚΘΒΕ με έργο της Σοφίας Αδαμίδου «Σωτηρία με λένε», σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου με την καθηλωτική ερμηνεία της Έφης Σταμούλη στο ρόλο της Μπέλλου και μετά τις sold out παραστάσεις στη Μονή Λαζαριστών, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Καμπέρειο», την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απριλίου, στις 9.00 μ.μ. υπό την Αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων.
Λίγες ώρες πριν από τη σοβαρή επέμβαση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη φωνή της, η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια δεν σταματά να μιλά για την πολυτάραχη ζωή της: τα πρώτα χρόνια στη Χαλκίδα, η αναχώρηση για την Αθήνα μια μέρα μετά το ξέσπασμα του ελληνοϊταλικού πολέμου, η συνεργασία με τον Τσιτσάνη…
 Η σκληρότητα μπερδεύεται με την ευαισθησία, το παρόν με το παρελθόν, η αγάπη με το μίσος, αποκαλύπτοντας μια εκρηκτική προσωπικότητα που δεν χάνει, ούτε μια στιγμή, το χιούμορ και το πάθος της για τη ζωή.
Το θεατρικό έργο της δημοσιογράφου Σοφίας Αδαμίδου, την οποία η ίδια η Μπέλλου είχε εξουσιοδοτήσει να γράψει τη βιογραφία της, ανέβηκε για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηβασιλείου. Το ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου ερμηνεύει η Έφη Σταμούλη.
Οι συντελεστές είναι οι: Σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Σκηνικά-Κοστούμια: Όλγα Χατζηιακώβου, Φωτισμοί: Μαρία Λαζαρίδου, Μουσική επιμέλεια: Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Ηχητική επιμέλεια: Γιάννης Πειραλής, Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Λαζαρίδου, Οργάνωση παραγωγής: Marleen Verschuuren.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ειρήνη Μουρελάτου, Έφη Σταμούλη
Τιμές εισιτηρίων: 10 €, ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.
Προπώληση: Γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Τηλ.: 26510-25670, 6972445708)
viva.gr & T 11876, Public & www.public.gr, Seven Spots, Γερμανός, ote shops, tickethour.com, Τράπεζα Πειραιώς (από τα μηχανήματα aps), Ιανός & www.ianos.gr

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου