Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι «5 Γυναικείες Μορφές»

Off

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με τις «5 Γυναικείες Μορφές», έργο που ετοιμάστηκε από εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων τα οποία υλοποίησε το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την τρέχουσα θεατρική περίοδο. 
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται υπό τη σκέπη της ερασιτεχνικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΙ και θα διαρκέσουν έως και την ερχόμενη Τετάρτη 20 Απριλίου. Χαρακτηριστικό των παραστάσεων αυτών είναι ότι θεατές και ερμηνευτές συνυπάρχουν στη σκηνή, καθένας με την ιδιότητά του. 
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο θέατρο «Καμπέρειο» κάθε βράδυ ώρα 9:15’ μ.μ. και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Ανώτατος αριθμός θεατών ανά παράσταση: 30. 
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένος γίνεται κράτηση στο τηλ. 26 510 25 670 τις καθημερινές, πρωινές ώρες, και λοιπές ώρες στο τηλ. 6972 445 708.  
«5 ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ» σύνθεση κειμένου βασισμένη στα έργα «Η πιο δυνατή» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, «Η Εβραία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, «Η σονάτα του σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου «Ο ουρανός κατακόκκινος» της Λούλας Αναγνωστάκη. Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοτσίκος. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ελένη Κολοκούρη, Γιώτα Παναγή, Ζωή Πλαχούρα, Ντίνα Ρίζου. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου