Ήπειρος

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο

Off

Με επίκαιρα μηνύματα για την κατάσταση που βιώνει η χώρα και η ελληνική κοινωνία το πασχαλινό μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.
«Στην εποχή της αβεβαιότητας που ζούμε,  το Αναστάσιμο μήνυμα έρχεται να μας προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία. Όσο δύσκολη και δύσβατη και αν είναι η διαδρομή, στο τέλος θα προβάλλει το φως εξόδου από την κρίση. 
Σήμερα η ελληνική κοινωνία, η ηπειρωτική κοινωνία, βιώνει το δικό της "γολγοθά": 
Η ανεργία παραμένει αγιάτρευτη πληγή, οι επιχειρήσεις δίνουν αγώνα επιβίωσης, οι επαγγελματίες και οι αγρότες μας αγκομαχούν για να επιβιώσουν. 
Το δικό τους "γολγοθά" ζουν όμως και οι χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα και ένας σημαντικός αριθμός στην Ήπειρο.
Πίστη μας είναι ότι τα σημερινά πάθη έχουν ημερομηνία λήξης:  Το Φως της Ανάστασης και της Ορθοδοξίας,  μας δίνει την ελπίδα για μια καινούργια αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα.  Φέρνει αισιοδοξία ακόμη και σε εκείνους που ζουν δύσκολα. 
Από τη θέση που έχει ο καθένας μας, έχουμε την υποχρέωση να  συμβάλλουμε ώστε να διατηρηθούν ζωντανές  οι ελπίδες  για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας και ειδικότερα για τη νέα γενιά», τονίζει. 
«Το Πάσχα είναι γιορτή της Αγάπης, η οποία εκδηλώνεται με την επίδειξη της μέγιστης δυνατής αλληλεγγύης προς τους αδύναμους οικονομικά συμπατριώτες μας, αλλά και στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, τους οποίους συνδράμουν ανιδιοτελώς,  όπως πάντα,  οι Ηπειρώτες.   
Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει την αναγέννηση της πατρίδας μας,  την άνοιξη στις καρδιές μας,   αισιοδοξία και υγεία σε όλο τον κόσμο. 
Θερμές ευχές στις οικογένειες όλων των συμπατριωτών μας, αλλά και των επισκεπτών της Ηπείρου», καταλήγει.

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου