Ήπειρος

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Off


Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει: «Καθώς βαδίζουμε προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας που βιώνει η χώρα μας και μεγάλα τμήματα  της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, ας ενώσουμε τις ευχές μας κι ας εντείνουμε τις κοινές μας προσπάθειες για την Ανάσταση της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.
Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα, και το μήνυμα που στέλνει διαχρονικά το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας και ας αποτελέσει αφορμή για εσωτερική μεταμόρφωση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες».
«Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, όλοι οι πολίτες βιώνουμε ο καθένας το δικό του «Γολγοθά». Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας μας δώσει τη δύναμη για τη δική μας ανάσταση. Μόνο που και εδώ απαιτείται από όλους μας κοινός αγώνας και ενεργή συμμετοχή, με αταλάντευτη πίστη στα διαχρονικά ιδανικά του έθνους μας. 
Έτσι θα πετύχουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις της δύσκολης καθημερινότητας για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ