Αθλητικά

Η πόλη τρέχει την Κυριακή

Off

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τον αγώνα Run Greece την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου στην πόλη των Ιωαννίνων, στην πόλη όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας πριν από μερικά χρόνια. 
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου λόγω και των ημερών του Πάσχα που δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν οι εγγραφές με τον τρόπο που γινόταν το προηγούμενο διάστημα έκανε γνωστό, ότι συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι και σήμερα Πέμπτη, όχι όμως ηλεκτρονικά. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους προσερχόμενοι ή το πρωί στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου από τις 10 έως τις 3 το μεσημέρι ή το απόγευμα από τις 6 έως τις 9 στον πεζόδρομο της οδού Μελανίδη, μπροστά από το ξενοδοχείο Olympic.
Με βάση τη διαθεσιμότητα των θέσεων, θα γίνουν περιορισμένες εγγραφές, κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού του αγώνα, το Σάββατο, στην κλειστή αίθουσα του σταδίου «Ζωσιμάδες» (ώρες 10:00 μέχρι 20:00).  
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Κ. Μάμαλης, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συμμετοχές θα σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ, κάτι στο οποίο βοηθά και η καλή διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και η αλλαγή της διαδρομής στον αγώνα της Κυριακής.
  
Οι πορείες και η αγορά
Ένα ζήτημα ωστόσο που πρέπει να αντιμετωπιστεί, προέκυψε λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς και τη διεξαγωγή των απεργιακών συγκεντρώσεων την Κυριακή, στο κέντρο της πόλης, την ώρα του αγώνα. Επίσης όμως ζήτημα μπορεί να προκύψει και την αλλαγή της διαδρομής, η οποία θα διέρθει μέσα από το εμπορικό κέντρο της πόλης, από τους πεζόδρομους για να καταλήξει στο Κουρμανιό, την ώρα όμως που τα καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά. 
Οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, σε συνεργασία και με το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου