Αθλητικά

Καλοί οι οιωνοί από την ΟΥΕΦΑ

Off

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από το να πάει από τώρα για διακοπές αποχαιρετώντας το ευρωπαϊκό όνειρο, μέχρι να πάρει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και φυσικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 
Η καταγγελία που έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνδυασμό με την ενημέρωση που έγινε, για τον τρόπο που αδειοδοτήθηκαν κάποιες ομάδες, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, υποχρέωσε σε μεγάλο βαθμό τα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ να ασχοληθούν με την υπόθεση του Πανιωνίου και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να μη «χρεωθούν» κιόλας κάτι που δεν είναι και δική τους ευθύνη.
Έτσι, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες χθες το απόγευμα ανέφεραν, ότι η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε, ότι καταφθάνει κλιμάκιό της για τον έλεγχο της καταγγελίας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 
Με δηλώσεις του στη Live Sport ο κ. Δημητρίου τόνισε, ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΟΥΕΦΑ να διεξαγάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια. 
«Αν εκτιμηθεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει περαιτέρω διερεύνησης, θα το πράξει. Δεν πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι θα επέμβει», δήλωσε ο κ. Δημητρίου. 
Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης πάντως δεν ανησυχούν για το ενδεχόμενο του ελέγχου του φακέλου τους, τονίζοντας, ότι έχουν λάβει τα μέτρα τους και προς τούτο έχουν γίνε οι σχετικές επαφές της διοίκησης με αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ…
Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, το ζητούμενο είναι εάν και πότε θα βγει η απόφαση με τα πλέι οφ να ξεκινούν στις 11 Μαΐου. Μπορεί η απόφαση να βγει άμεσα και ο ΠΑΣ να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ή της αναβολής έναρξης των πλέι οφ ή ακόμη και της κανονικής διεξαγωγής τους με τον Πανιώνιο να μετέχει σε αυτά και τον ΠΑΣ να παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αγωνιστικοί ρυθμοί 
στην προπόνηση
Όσο το κλίμα είναι ρευστό, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ θα συνεχίσει να προπονείται και να προετοιμάζεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα πλέι οφ. 
Οι Ακόστα και Ιωάννου έκαναν χθες, προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσαν, ενώ ο Ναδάλες έκανε θεραπεία καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής και οικογενειακό δίτερμα.
Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα στις 11:00.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου