Αθλητικά

Τέλος προπονήσεων και ραντεβού για Ευρώπη;

Off

Τις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων της φετινής χρονιάς διανύει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα πλέι οφ, χωρίς αυτό να του αφαιρεί το δικαίωμα να ελπίζει στην πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο. 
Οι παλινωδίες της ΕΠΟ με την αδειοδότηση του Πανιωνίου, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουν στο γήπεδο και να συνεχίσουν να προπονούνται με την ομάδα οι παίκτες του ΠΑΣ, όμως τα πλέι οφ ξεκινούν σήμερα χωρίς κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε αρχικά με τον Πανιώνιο να παίρνει μέρος κανονικά σε αυτά. Το τι θα γίνει στην πορεία θα φανεί στο άμεσο μέλλον, καθώς θεωρείται αδιανόητο να μην υπάρξει παρέμβαση αφενός της ΟΥΕΦΑ για τον φάκελο του Πανιωνίου και τιμωρία του στη συνέχεια, ώστε να δοθεί το δικαίωμα στον ΠΑΣ να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να βρεθεί στην ακριβώς αντίθετη θέση, από αυτήν που βρέθηκε πριν από τρία χρόνια.
Στη χθεσινή προπόνηση επέστρεψε ο Κοζορώνης, απουσίασαν όμως οι Ακόστα, Ναδάλες, Φερφελής και Μαυροπάνος.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και οικογενειακό δίτερμα.
Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα στις 11:00.
Ο Γ. Πετράκης θα ανακοινώσει στους παίκτες την ημερομηνία της επιστροφής τους για την καλοκαιρινή προετοιμασία, εάν όμως ο ΠΑΣ αγωνιστεί στην Ευρώπη, η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει πολύ νωρίτερα, στις αρχές Ιουνίου.

Αρχική διαφωνία με Μανιά
Η διοίκηση στο μεταξύ και προσωπικά ο Γ. Χριστοβασίλης έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό τους για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας περιόδου. Μετά την ανανέωση του Σκόνδρα σειρά αναμένεται να πάρουν οι Ίλιτς και Ηλιάδης, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνουν στην ομάδα, ενώ το ενδιαφέρον βρίσκεται στην περίπτωση του Μιχάλη Μανιά. Οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών έδειξαν ότι υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, όμως η πρόταση του Γ. Χριστοβασίλη είναι εξαιρετική και για τα δεδομένα του ΠΑΣ, αλλά και για τα δεδομένα που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αυτά τα δεδομένα άλλωστε, πολύ δύσκολα θα βρεθεί άλλη ελληνική ομάδα που να είναι σε θέση να δώσει αυτά τα χρήματα στον Μανιά και παράλληλα να καλύπτει και τις προσωπικές του αγωνιστικές φιλοδοξίες. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν και πάλι και παρότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή, είναι αρκετά νωρίς για να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του πρώτου σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Προς ανάκληση η άδεια 
της Βέροιας
Πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό έχει προκύψει με τη Βέροια, καθώς η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων εξέτασε εκ νέου το φάκελο που έχει καταθέσει για να εξασφαλίσει την άδεια εν όψει της νέας σεζόν, έπειτα από σχετική εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων, Γιώργου Δημητρίου.  Μπορεί στην πρώτη εξέταση του φακέλου να είχε δοθεί το πιστοποιητικό, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκαν νέες οφειλές και παραλείψεις, ενώ προέκυψαν και προσφυγές από τους Καϊκούτ, Αμπντούν και Γιουσούφ που ζητούν τα οφειλόμενά τους και για αυτό η Επιτροπή αναμένεται να ανακαλέσει την άδεια. 
Η Βέροια πήρε αναβολή μέχρι αύριο Πέμπτη.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου