Ήπειρος

Στόχος η αναδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Off

Η αναδιοργάνωση και η προσέλκυση των συναδέλφων – μελών του, που έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα δρώμενα, είναι ο πρώτιστος στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που πραγματοποίησε την Τετάρτη την γενική του συνέλευση.
Η απερχόμενη διοίκηση παρά τις προσπάθειες που έκανε, δεν κατάφερε, όπως τόνισε ο πρόεδρος Γ. Νταλαμάγκας να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συναδέλφων, οι οποίοι δεν συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις αλλά και στις γενικές συνελεύσεις.
Με τον τρόπο αυτό ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ηπείρου έχει απαξιωθεί, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την μικρή συμμετοχή τόσο στις εκλογές ανάδειξης των διοικήσεων τα τελευταία χρόνια όσο και στις γενικές συνελεύσεις όπως αυτή της Τετάρτης.
Ο Γ. Νταλαμάγκας στην τοποθέτησή του γνωστοποίησε την αποχώρηση από το αξίωμα του προέδρου, λόγω συνταξιοδότησης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του για τον «πόλεμο» που δέχεται ο Εμπορικός Σύλλογος από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. «Είναι μία ακατανόητη αντίδραση και στάση του Επιμελητηρίου που μας εξωθεί να φύγουμε από το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία μας εδώ και χρόνια», τόνισε ο κ. Νταλαμάγκας.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις μελών της γενικής συνέλευσης από τις οποίες δεν έλειψε η κριτική για τον τρόπο λειτουργίας της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και την ανακολουθία, όπως καταγγέλθηκε λόγων και έργων.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου