Ήπειρος

80 χρόνια ψηλά στις κορυφές

Off

80 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης συμπληρώνει το 2016 ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων που με αφορμή την ιστορική αυτή επέτειο πραγματοποιεί έκθεση παλαιών και νεότερων φωτογραφικών άλμπουμ από τις δραστηριότητές του στα γραφεία του.
Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση στην οποία έγινε ιστορική αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου από το 1936 με αναφορές στους σταθμούς της πορείας αυτής και στους ανθρώπους που έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα στον Ορειβατικό.
Ξεχωριστή θέση είχε η αναφορά σε δύο μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που χάθηκαν άδοξα στις ορειβατικές εξορμήσεις, τον Ηλία Καζαντζή και τον Στέφανο Σκοπούλη, στη μνήμη των οποίων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην αρχή της εκδήλωσης.
Την ιστορική διαδρομή του συλλόγου ανέλυσε ο πρόεδρος Αθανάσιος Ματσούλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και διατελέσαντες πρόεδροι και παλαίμαχοι ορειβατές, όπως ο Γ. Νικολαΐδης που υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου τον Σύλλογο για 34 συνεχόμενα έτη από το 1963 έως το 1997.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου