Αθλητικά

Σήμερα το ραντεβού Χριστοβασίλη – Πετράκη

Off

Το πλαίσιο της επικαιροποίησης της ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας αναμένεται να μπει στο τραπέζι της συζήτησης που θα έχουν τελικά σήμερα το βράδυ στην Αθήνα, ο Γ. Χριστοβασίλης και ο Γ. Πετράκης. Η προγραμματισμένη συνάντηση για το βράδυ της Δευτέρας ματαιώθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου του ΠΑΣ που μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα αναχώρησε για επαγγελματικούς λόγους για την Κύπρο και κλείστηκε νέα συνάντηση που θα γίνει σήμερα.
Όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, τα μηνύματα είναι θετικά καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διαζύγιο τις δύο πλευρές, ούτε και θεωρείται εύκολο κάποιος από τους δύο να στυλώσει τα πόδια σε κάποιο ζήτημα που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη.
Επειδή όμως όλες οι συζητήσεις έχουν και αστάθμητους παράγοντες καλό θα είναι να περιμένουν όλοι την αίσια έκβασή τους και στη συνέχεια να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Το βέβαιο είναι πάντως πως πολλές από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έχουν μπει στην τελική ευθεία τόσο για τους παίκτες που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ, όσο και για εκείνους για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον.
Ο ΠΑΣ δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει μεταγραφές αεροδρομίου, όπως στο παρελθόν, αλλά μεταγραφές ουσίας με παίκτες που θα είναι σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, έτοιμοι να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα του ΠΑΣ. Μεταγραφές όμως μπορούν ήδη να θεωρούνται κάποιοι παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και αναμένεται να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ακόμη και φανέλα βασικού, στο νέο πρωτάθλημα. Ο Κούτρης, ο Μασούρας, ο Μαυροπάνος και άλλοι είναι κάποιοι μόνον από εκείνους που έχουν όλα τα φόντα να μετεξελιχθούν σε «μεταγραφές» για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Μένει ελεύθερος ο Βελλίδης!
Ο Μ. Βελλίδης στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ειδοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα!
Ο έλληνας τερματοφύλακας που υπέγραψε για έξι μήνες με οψιόν για ακόμα δύο χρόνια, δεν φαίνεται να έπεισε με την απόδοση του και μάλλον θα δει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι. 
Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο παίκτης έχει ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με την ενεργοποίηση της οψιόν, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει ελεύθερος, αφού στον ΠΑΟΚ δεν μοιάζουν να θέλουν να πάνε με το δίδυμο Βελλίδη – Γλύκου την επόμενη σεζόν. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου