Πολιτισμός

Η ετήσια παράσταση του Συνδέσμου Ζαγορισίων

Off

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων, καλεί στην ετήσια εκδήλωσή του, στις 29 του Μάη και ώρα 8:00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. 
«Αμόρσα» ειναι ο τίτλος της φετινής παράστασης του Συνδέσμου Ζαγορισίων και λόγος της επιλογής ήταν το γεγονός ότι – όπως και σε όλες τις παραστάσεις των τελευταίων χρόνων-  υπάρχει μια θεωρητική αφόρμηση, ένα θέμα που διαπραγματευόμαστε με κυρίως όργανα το λόγο και την εικόνα, αλλά ουσιαστικά το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο χορό, όπως αναφέρεται στην παρουσίαση από τον σύνδεσμο Συντελεστές της παράστασης είναι : 
Υπεύθυνος Προγράμματος και Χορού: Γιάννης Τριφύλλης, Κείμενα – Παρουσίαση: Γιώτα Σταύρου και Αθηνά Τσικνιά. Τιμητική έκτακτη συμμετοχή: Γρηγόρης Καψάλης. Μουσικοί: Βασίλης Παπαγεωργίου κλαρίνο, Γιώργος Πατσούρας τραγούδι, Κώστας Καραπάνος βιολί, Φώτης Παπαζήκος τραγούδι, λαούτο, Τάσος Ντάφλος κρουστά, Χρήστος Αγγέλης μπουζούκι, Εύη Γκόγκου τραγούδι, Αφήγηση Χάρης Δάφλος. Θα χορέψουν τα παιδιά του Συνδέσμου. Θα παρουσιαστούν τραγούδια και χοροί από Λέρο, Κεφαλονιά, Βόρεια Θράκη, Μάνη, Αγραφα, Ήπειρο και Ζαγόρι. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου