Αθλητικά

Οι καλύτεροι έμειναν στον ΠΑΣ!

Off

Αυτό που ήταν και κοινό μυστικό, αλλά και κοινή στόχευση των άμεσα εμπλεκόμενων, επιβεβαιώθηκε με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο λόγος για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ με το προπονητικό επιτελείο και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. 
Ο Γ. Χριστοβασίλης δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο απέναντι στον Γ. Πετράκη και τους συνεργάτες του, που αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια στη Σούπερ Λίγκα είναι το πλέον επιτυχημένο επιτελείο μεταξύ όλων των ομάδων, ενώ αυτή τη στιγμή είναι και το «παλαιότερο» που μένει στη θέση του, έχοντας ήδη συμπληρώσει 2,5 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΣ.
Και οι δύο πλευρές διαχρονικά εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την άλλη, για το επίπεδο της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ και ο στόχοι τους, τουλάχιστον προς το παρόν, φαίνεται να συμβαδίζουν. Διαφωνίες στη φιλοσοφία δεν έχουν διαπιστωθεί, επομένως, η σύγκλιση και η θετική διάθεση ήταν δεδομένη, σχεδόν μονόδρομος, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναφέρει: 
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους κ.κ. Ιωάννη Πετράκη (Προπονητή), Γεώργιο Γεωργουλόπουλο (Βοηθό προπονητή), Βασίλειο Αλεξίου (Προπονητή Φυσικής Κατάστασης) και Χρήστο Τσελιόπουλο (Προπονητή Τερματοφυλάκων) για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».
Πιστοί στο δόγμα της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δε χρειάστηκε να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο για την ανανέωση της συνεργασίας κάτι άλλωστε που είχε διαφανεί εδώ και καιρό, ως σίγουρη προοπτική και επιβεβαιώθηκε μέχρι… κεραίας χθες.
Πρόταση για Λίλα
Διερευνητική κρούση στο μεταξύ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τον Άντι Λίλα φέρεται να έχει κάνει η Παρτιζάν Τιράνων, μία από τις κορυφαίες ομάδες της γειτονικής χώρας, ώστε να αποκτήσει τον διεθνή αλβανό παίκτη του ΠΑΣ.  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η απάντηση ήταν αρνητική τόσο γιατί ο παίκτης έχει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ακόμη, ενώ και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ περιμένει την απόδοση του Λίλα στο Euro προκειμένου να προκύψει μία πρόταση μεταγραφής του που θα ικανοποιεί και τον παίκτη, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου