Αθλητικά

Με την ίδια φιλοσοφία και του χρόνου

Off

Ακολουθώντας την πεπατημένη, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στο νέο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από το εάν τελικά θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανεξάρτητα από το ότι έλαβε την αδειοδότηση. 
Ο Γ. Πετράκης, μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της παραμονής του, μαζί με τους συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΣ, μίλησε στον Sport Fm για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά, αλλά και για την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας.
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό. Πρέπει να είμαστε πάντα ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. 
Αυτό που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν πάρα πολύ δύσκολο. 
Για να ανέβεις κάπου θέλει μεγάλη προσπάθεια, για να διατηρηθείς είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά και για να κάνεις βήμα μπροστά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να διασφαλιστεί αυτό που έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια και πάνω σε αυτό πρέπει να μπει ό,τι είναι εφικτό. 
Δεν είναι εύκολο, διότι υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι σε αυτήν την κατεύθυνση, με αυτούς τους στόχους. Είναι πολλοί αριθμητικά και έχουν και μεγάλες δυνατότητες». 
Η δεύτερη σημαντική αναφορά του Γ. Πετράκη έγινε για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει των μεταγραφών και της συγκρότησης του νέου ρόστερ.
«Η φιλοσοφία του προέδρου, αλλά και των υπολοίπων στην ομάδα, δεν θα αλλάξει λόγω της άδειας, διότι είναι και θέμα βιωσιμότητας. Έχουμε και συμβόλαια που λήγουν. Πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία θα κινηθούμε, γνωρίζοντας τις φιλοδοξίες και του κόσμου, ενώ υπάρχουν και οι δικές μας. Να μας βοηθήσει και ο Θεός για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε, να πιάσουν και οι επιλογές μας». 

Πρόβλεψη για 
το Τσάμπιονς Λιγκ
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τέλος, ο προπονητής του ΠΑΣ, δεν απέφυγε και τις εκτιμήσεις του για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Στην αφετηρία για εμένα το φαβορί είναι η Ρεάλ. Αυτή είναι η θεωρητική προσέγγιση, όλα μπορούν να συμβούν. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ατλέτικο είναι ότι είναι 100% προσηλωμένη και θα τη δυσκολέψει τη Ρεάλ.
 Το θέμα είναι το πώς θα αντιδράσει αν δεχθεί πρώτη γκολ η Ατλέτικο. Πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να δεχθεί γκολ».

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ