Επικαιρότητα

Στηρίζει την παραγωγή, προωθεί το γάλα

Off

Το μήνυμα στήριξης της ελληνικής παραγωγής, με την παραγωγή και προώθηση ταυτόχρονα ελληνικού γάλακτος, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, έστειλε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, μέσα από τη συμμετοχή της στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος. 
Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο την 1η Ιουνίου, με στόχο την ανάδειξη της αξίας του γάλακτος στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ και η σχετική εκδήλωση καθιερώθηκε επίσημα το 2001.
Την Τετάρτη, διάφορες ομάδες της εταιρείας βρέθηκαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική πλατεία και την πλ. Μαβίλη στα Ιωάννινα, προκειμένου να διανείμουν ενημερωτικό υλικό για την διατροφική αξία του γάλακτος, παράλληλα όμως και εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά του γάλακτος με την επωνυμία ΔΩΔΩΝΗ.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλ. Μαβίλη, το «παρών» έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχ. Παναγιωτάκης, που αναφέρθηκε στις δράσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κυρίως όμως στην προσπάθεια διατήρησης και ενίσχυσης της ζώνης γάλακτος από την εταιρεία σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της. 
Επιπλέον, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η ΔΩΔΩΝΗ δημιούργησε το microsite dodoni.eu/ valegala και προσκαλεί τους χρήστες των social media και του internet να το επισκεφτούν, να κάνουν share τα αγαπημένα τους memes με το hashtag #valegala, γεμίζοντας έτσι το ξεχωριστό εικονικό ποτήρι και λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ. 
Μέσω της συγκεκριμένης digital ενέργειας, η εταιρεία στοχεύει στη συγκέντρωση 1.000 λίτρων γάλακτος τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που φροντίζει το Χατζηκυριάκειο  Ίδρυμα. 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου