Επικαιρότητα

Στο επίκεντρο οι όγκοι του νευρικού συστήματος

Off

Το 33ο Σεμινάριο Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας που διοργανώνει η ομότιμη καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκη Αγνάντη, πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Τετάρτη στα Ιωάννινα.
Το ευρωπαϊκό μετεκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε νέους ιατρούς ειδικευόμενους και ειδικευμένους και το θέμα του φετινού σεμιναρίου είναι οι όγκοι του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, για μία ιατρική περίπτωση που σπάνια όπως ανέφερε η κα Αγνάντη εμφανίζεται, είναι όμως υπαρκτή και γι’ αυτό υπήρχε το αίτημα για τη συγκεκριμένη θεματολογία.
Ουσιαστικά το σεμινάριο αποτελεί τον προάγγελο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Παθολογικής Ανατομικής που πραγματοποιείται τις αμέσως επόμενες ημέρες επίσης στα Ιωάννινα με την κα Αγνάντη να αναφέρεται στο πρόγραμμα και στους ομιλητές του σεμιναρίου.
Επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια όπως ανέφερε η κα Αγνάντη, ενώ αναφερόμενη στις αιτίες που λειτουργούν ως ενισχυτικοί παράγοντες εμφάνισης των όγκων στο κεντρικό νευρικό σύστημα ανέφερε μεταξύ άλλων και τις περιβαλλοντικές συνθήκες και πάνω απ’ όλα τον τρόπο ζωής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου