Αθλητικά

Εβδομάδα εξελίξεων περιμένουν στον ΠΑΣ

Off

Μία άτυπη ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ και τους ανθρώπους της στην Ελλάδα, ότι πιθανότατα εντός της εβδομάδας θα εκδοθεί η απόφαση για την αδειοδότηση του Πανιωνίου, δόθηκε στην ΠΑΕ που περιμένει την ανακοίνωση για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Το βέβαιο είναι, ότι ο ΠΑΣ θα χρειαστεί αρκετές προσθήκες στο ρόστερ, που ίσως γίνουν περισσότερες και πιο ποιοτικές εάν πάρει το «πράσινο φως» να αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Αυτή τη στιγμή και χωρίς να υπολογίζεται και ο Μανιάς, που δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα του ΠΑΣ, στο ρόστερ υπάρχουν 20 παίκτες, και είναι αυτονόητο, ότι οι Γιαννιώτες θα χρειαστούν με βάση τα κενά που υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες πρώτης γραμμής, ικανούς να πάρουν φανέλα βασικού.
Το γεγονός πως δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις από την ΠΑΕ δε σημαίνει πως δεν εξελίσσονται τα μεταγραφικά ζητήματα. Αντιθέτως, οι πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν, ότι ο ΠΑΣ έχει ήδη κλείσει τρεις μεταγραφές, ενώ έχει συγκεκριμενοποιήσει και τους άλλους στόχους, αλλά το μόνο που περιμένει είναι η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ.

Ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πάντως χθες, την ανανέωση της συνεργασίας με το ιατρικό της επιτελείο και για τον επόμενο χρόνο. Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Επιμελητής του Νοσοκομείου Metropolitan κ. Σταύρος Ριστάνης, ο Φυσιοθεραπευτής και Αθλητικός Αποκαταστάτης κ. Φίλιππος Σκόρδος και ο Φυσιοθεραπευτής κ. Γιάννης Μπαλαούρας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Συνεχίζει να φοράει NIKE
Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τη συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικών ειδών ΝΙΚΕ και για τη νέα χρονιά.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ