Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 06:34
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2016
Επικαιρότητα

Τα νέα μοντέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις

Off


Το νέο απόκτημα της AUDI στην κατηγορία των SUV, το Q2 προσέλκυσε μαζί με άλλα κορυφαία μοντέλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας, τα βλέμματα εκατοντάδων διερχόμενων από την κεντρική πλατεία.
Η εταιρεία Καψιώχας ΑΕΒΕ, με την αποκλειστική αντιπροσωπεία της AUDI στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκδήλωσης AUDI on tour έφερε πολλά κορυφαία μοντέλα στην κεντρική πλατεία, δίνοντας την ευκαιρία σε νυν και μελλοντικούς οδηγούς να τα δουν από κοντά.
Ένα πολυθεματικό event, με πολλές εκπλήξεις για τους πολίτες και με ένα κορυφαίο δώρο που είναι η δυνατότητα που θα έχει ένας τυχερός να κρατήσει για τέσσερις μήνες στην κατοχή του ένα AUDI Q2.
Ο υπεύθυνος πωλήσεων της Καψιώχας ΑΕΒΕ Κώστας Μπαρμπίσης αναφέρθηκε στα βήματα προόδου που έχει κάνει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τα τελευταία χρόνια συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα και προσιτές τιμές.
«Είναι αλήθεια, ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια να πουλάμε ακριβά αυτοκίνητα στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά η AUDI διαθέτει μία πλήρη γκάμα μοντέλων από τις μικρές κατηγορίες που συνιστούν μία κορυφαία επιλογή για τον αγοραστή».
Η αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα έχει υποστεί καθίζηση τα χρόνια της κρίσης, το 2016 όμως ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, με τις πωλήσεις να παρουσιάζουν αυξητική τάση.
Η αύξηση όμως του ειδικού τέλους ταξινόμησης που ισχύει από την 1η Ιουνίου αναμένεται να επηρεάσει εκ νέου την αγοραστική κίνηση.
«Είναι νωρίς ακόμη για να δούμε την αντίδραση του αγοραστικού κοινού, ωστόσο υπάρχουν μεταβολές τιμών προς τα πάνω. Η μέση κατηγορία των αυτοκινήτων πλήττεται περισσότερο, ενώ στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού μειώνεται η τιμή τους», τόνισε ο κ. Μπαρμπίσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ