Επικαιρότητα

Δεν σταματάνε τον αγώνα για Υγεία και Παιδεία

Off

Σε κινητοποιήσεις βρέθηκαν χτες οι εργαζόμενοι στην Υγεία και την Παιδεία. Η ΑΔΕΔΥ μαζί με την Πανδιδασκαλικές Ενώσεις, τους συλλόγους από τα δυο νοσοκομεία της πόλης και άλλους φορείς διοργάνωσαν συλλαλητήριο έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στις 12 το μεσημέρι με μικρή πάντως συμμετοχή.
Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρίστος Γρίβας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν με τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τόνισε όμως ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Παιδεία και την Υγεία. «Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας» είπε χαρακτηριστικά.
Ο γραμματέας των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Δημήτρης Τζίμας στάθηκε στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η δημόσια Υγεία και η Παιδεία, ενώ ανάλογες  ήταν και οι δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΗ Μαργαρίτας Κιτσανού που έκανε λόγο για Υγεία που πάσχει και έχει μπει στην Εντατική.
Τέλος, το μέλος της ΟΛΜΕ Ευάγγελος Μπουντουρούλης αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις να αυξηθούν τα κονδύλια για την Παιδεία σημειώνοντας ότι θα συνεχίσουν να διεκδικούν και να αξιώνουν μια Παιδεία καλύτερη για όλους. 
«Η Ευρώπη έχει μεγαλύτερα κονδύλια για την Παιδεία και εμείς παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε διεκδικώντας Παιδεία για όλους» τόνισε. 
Συλλαλητήριο όμως είχαμε και του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και του Συλλόγου Γυναικών Ιωαννίνων. 
Στην συγκέντρωση απηύθυνε  χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΚΙ Νίκος Έξαρχος ο οποίος ανέφερε ότι το θέμα της υγείας και της μόρφωσης των παιδιών δεν είναι θέμα συντεχνιακό αλλά αφορά όλο το λαό ενώ ακολούθησε ομιλία του Γ. Πρέντζα Γενικού Συμβούλου της ΑΔΕΔΥ  και του Τ. Τόκα μέλους της γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ.

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ