Επικαιρότητα

«Πάρε το ποδήλατό σου και έλα»

Off

Με κεντρικό σύνθημα «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα» ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου τον ποδηλατικό γύρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για τη διοργάνωση που ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, που έχουν στόχο την αναβάθμιση και του αθλητισμού, αλλά και την ελεύθερη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε δράσεις που προάγουν την άσκηση.
Λεπτομέρειες για την εκδήλωση έδωσε ο αντιδήμαρχος Στέφανος Μιχάλης, που παράλληλα αναφέρθηκε και στο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού που έχει ήδη καταρτιστεί στο Δήμο Ζίτσας.
Ο ποδηλατικός γύρος, έχει αφετηρία το νέο Δημαρχείο (Λ. Ελευθερίας και Ευκλείδη) και τερματισμό την πλατεία του παλιού Δημαρχείου στην Ελεούσα. Η διαδρομή είναι περίπου 22χλμ και απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιών που αγαπούν τις βόλτες με το ποδήλατο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.30μ.μ. και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη Ελεούσα (νέο Δημαρχείο), ΒΙ.ΠΕ., Ροδοτόπι, Κάτω Λαψίστα, Άνω Λαψίστα, πλατεία παλιού Δημαρχείου Ελεούσα.
Στο τέλος της διαδρομής για όσους τερματίσουν θα κληρωθούν κράνη ποδηλασίας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου