Επικαιρότητα

Με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία

Off

Με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες στις πανελλαδικές εξετάσεις, ολοκληρώθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων. 
Μία καθιερωμένη εκδήλωση στην οποία η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους αποφοίτους για τη συνεργασία και προς του γονείς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σχολείο και η οποία πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 
Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις και το ποσοστό των μαθητών που ξεπερνούν τα 17.500 μόρια είναι 42,7%.
Ο Χρήστος Καψάλης εκ μέρους της διοίκησης, τόνισε, ότι το σχολείο συνεχίζει να προσπαθεί, ώστε να καλύπτει πολύπλευρές ανάγκες των οικογενειών, όπως είναι τα ζητήματα ενημέρωσης και πληροφόρησης των γονέων.
«Ευχόμαστε σε όλους καλά αποτελέσματα και κυρίως να είσαστε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας. Οι έξυπνες επιλογές σχολών είναι αυτές που οδηγούν στο καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο διευθυντής των Δωδωναίων Κώστας Μπολονέζος αναφέρθηκε από την πλευρά του στην επιτυχημένη διαδρομή των αποφοίτων του σχολείου τα προηγούμενα 17 χρόνια από την ίδρυσή του, το 1999 μέχρι και σήμερα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο πρύτανης Γ. Καψάλης, που είπε προς τους μαθητές, ότι οι πανελλαδικές είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και πως το Πανεπιστήμιο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αυριανούς φοιτητές στις Σχολές και τα τμήματά του. Ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους μαθητές. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου