Επικαιρότητα

Απορριμματοφόρο και 80 μπλε κάδοι στην Κόνιτσα

Off

Ο Δήμος Κόνιτσας αναβαθμίζοντας τη συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και προβάλλοντας πειστικά τις προθέσεις για ποιοτική και ποσοτική επαύξηση των αποτελεσμάτων του συστήματος Μπλε Κάδων, ζήτησε και πέτυχε τη δωρεάν παραχώρηση ενός καινούριου οχήματος και τη χορήγηση 80 Μπλε Κάδων.
Στις 6 Ιουνίου υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ανδρέα Ζ. Παπασπύρου και τον Ιωάννη Ραζή, νόμιμο εκπρόσωπο της ΕΕΑΑ, συμβόλαιο δωρεάς απορριμματοφόρου φορτηγού οχήματος, και ήδη βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου, όπως και οι 80 μπλε κάδοι. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
Οι υπηρεσίες του Δήμου θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχει η δωρεά και πιστεύουμε βάσιμα ότι, στην κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουν όλοι οι συμπολίτες μας, κάνοντας τρόπο ζωής την ανακύκλωση αφού έτσι:
-Μειώνουμε τον όγκο και το βάρος των αποβλήτων της πόλης μας.
-Εξοικονομούμε ενέργεια, πρώτες ύλες και φυσικούς πόρους.
-Προστατεύουμε το περιβάλλον.
-Δημιουργούμε θέσεις εργασίας και έχουμε συναλλαγματικά οφέλη.
Επόμενη επιδίωξη του Δήμου είναι η προμήθεια δύο καινούριων απορριμματοφόρων, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του  και να έχουμε σημαντική μείωση της δαπάνης συντήρησης των μέσων. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου