Επικαιρότητα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ Η Δημοτική Αρχή να βγει από το αποστειρωμένο περιβάλλον

Off


Η δημοτική παράταξη Γιάννενα Τώρα καλεί τη «Δημοτική Αρχή να βγει από το αποστειρωμένο περιβάλλον στο οποίο ζει, να σκύψει στα προβλήματα των Γιαννιωτών και να δουλέψει. Έχουν παρέλθει σχεδόν δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της και ο πολίτης των Ιωαννίνων δεν έχει δει σχεδόν καμία καλυτέρευση της  καθημερινότητάς του».
Η παράταξη με ανακοίνωσή της σχολιάζει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη: «Ο κος Δήμαρχος ανέφερε ότι πολλά «μέτωπα» έχουν ανοίξει, σε επίπεδο έργων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Προσπάθησε να μας πείσει για τον «οργασμό» των έργων που εκτελούνται, μεγεθύνοντας μια κατάσταση η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζει και ο ίδιος, δεν είναι αντάξια της πόλης μας.
Δεν απάντησε στις ερωτήσεις μας για την ΔΕΥΑΙ, αλλά αρκέστηκε να πει ότι όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν πως «κάτι γίνεται». Ας ερωτηθούν οι πολίτες λοιπόν για το κόστος του νερού αλλά και τις υπηρεσίες που τους παρέχονται από την επιχείρηση. Κατά τα άλλα, η πολυδιαφημισμένη συζήτηση για τη ΔΕΥΑΙ, αυτή που εδώ και δυο χρόνια περιμένουμε, για άλλη μια – πολλοστή – φορά δεν προσδιορίστηκε».
Για τον απολογισμό της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας τονίζεται από την παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα:
«Για την πολιτιστική πρωτεύουσα κατηγορηθήκαμε και πάλι από τον κ. Γκόγκο για «μαύρη αντιπολίτευση», ενώ δεν βρήκε κανένα μειονέκτημα στο φάκελο των Ιωαννίνων και δεν παραδέχτηκε κανένα λάθος στην τακτική του Πνευματικού Κέντρου που διαχειρίστηκε την υπόθεση. Αντιθέτως, όλα έγιναν τέλεια και αυτό που έφταιξε ήταν η επιτροπή των Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων που μας αδίκησε στη βαθμολογία (μόνιμα αδικημένοι είμαστε άλλωστε) και η …Καλαμάτα! Η φράση του «δεν θέλαμε μια τέτοια πολιτιστική πρωτεύουσα», που εύκολα μεταφράζεται σε «όσα δεν φτάνει η αλεπού…», θα παραμείνει στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου ως μνημείο υποκρισίας και ανευθυνότητας! Ο κος Δήμαρχος, αντί να τον παύσει, δήλωσε ικανοποιημένος γιατί «κάτι θα μείνει». Ξοδέψαμε 250 χιλιάδες ευρώ (τα 50 τα χρωστάμε ακόμη) για αυτό το «κάτι». Καμία κουβέντα όμως για ανάληψη ευθυνών, οι οποίες αναλήφθηκαν από την Αντιπρόεδρο του Πνευματικού κέντρου με την παραίτησή της. Μια παραίτηση με την οποία η άμεση συνεργάτιδα του Προέδρου καταδίκαζε τον τρόπο λειτουργίας του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου σε θέματα όπως η συλλογικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια». 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου