Επικαιρότητα

Εκδήλωση για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων

Off

Το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετησίων Διαπεριφερειακών Επιχειρηματικών Συναντήσεων του κύκλου “Leaders of the New Economy”- Πρωταγωνιστές της Νέας Οικονομίας, προγραμματίζει τη διοργάνωση Συνεδριακής Εκδήλωσης στα Ιωάννινα για την Τετάρτη 6 Ιουλίου  (αίθουσα Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5 Ε)  και κατά τις ώρες 6.30- 9.30μ.μ.   με θέμα: «Ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμός επιχειρήσεων- Νέες Θέσεις Εργασίας».
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων το θεματικό πλαίσιο θα περιλαμβάνει ενότητες σχετικά με το νέο αναπτυξιακό νόμο, τις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων, τις επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα, την αξιοποίηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών και νομικά επιχειρηματικά θέματα.
Στόχος των εκδηλώσεων της σειράς “Leaders Of the New Economy” είναι να αναδειχθούν, μέσα από ουσιαστικές παρουσιάσεις αλλά και διάλογο, οι ανάγκες και οι λύσεις στην οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνική πραγματικότητα της κάθε περιοχής, με αναφορά σε συγκεκριμένες προτάσεις και σχεδιασμό, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στο αναπτυξιακό μέλλον της ελληνικής περιφέρειας αλλά και στο επίπεδο των εταιρειών.
Η είσοδος για κάθε ενδιαφερόμενο θα είναι ελεύθερη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Επισημαίνεται ότι οι εργασίες της εκδήλωσης καθώς και τα συμπεράσματά της θα αποτυπωθούν αναλυτικά σε ειδική έκδοση-αφιέρωμα, που θα  κυκλοφορήσει αμέσως μετά και θα διανεμηθεί σε ευρύ κύκλο και δίκτυο παραληπτών.
Το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής,  δίνει το παρών για ενδέκατη  χρονιά και φέτος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, σε συνέχεια ανάλογων ετήσιων συνεδριακών πρωτοβουλιών κοινωνικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα. 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-220607 και 2610-226540, e-mail: bpcenter2014@gmail.com

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου