Αθλητικά

Η σκληρή, αλλά ωραία μάχη με το χρόνο

Off

Τη σκληρή, αλλά ωραία μάχη με το χρόνο δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος κατά την προετοιμασία του, αφού το δέλεαρ της επιτάχυνσης δεν είναι παρά οι δύο πρώτοι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας. 
Ο ΠΑΣ καλείται να δείξει την αξία του, όπως την επέδειξε όλη τη χρονιά που πέρασε, νωρίτερα από τις άλλες χρονιές, κάτι που επιβάλλει και τις εύλογες αλλαγές στο προπονητικό πλάνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει διαθέσιμες και όλες τις δυνατότητες για καλές εμφανίσεις.
Την Τετάρτη το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της ομάδας στα Ιωάννινα που είχαν αναπτυχθεί σε Πανηπειρωτικό και «Ζωσιμάδες» ενώ σήμερα παίχτες και προπονητικό επιτελείο αναχωρούν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στις τελευταίες προπονήσεις η ομάδα δούλεψε για άλλη μια φορά πάνω στη δύναμη, την ιδιοδεκτικότητα και την αερόβια ικανότητα ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα στους "Ζωσιμάδες". 
Απών δυστυχώς από την προπόνηση ήταν ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις 4 έως 6 εβδομάδες, οπότε δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Στην ομάδα αναμένεται να ενταχθεί Θέμης Τζημόπουλος μετά τα παιχνίδια του με τη Νέα Ζηλανδία στο Κύπελλο Ωκεανίας ενώ άγνωστο τι θα γίνει με τον Λίλα που ολοκλήρωσε τα παιχνίδια στο Euro με την Αλβανία αλλά θα χρειαστεί προφανώς μία περίοδο ξεκούρασης.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ