Αθλητικά

Στους Μηχανικούς το Εργασιακό Μπάσκετ

Off

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Μηχανικοί επικράτησαν των Αστυνομικών με 64-59 και κατέκτησαν το τρόπαιο στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στο δήμο Ιωαννιτών. 
Οι Μηχανικοί ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 12-17 στην πρώτη περίοδο και με 25-32 στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο οι Αστυνομικοί έφτασαν στην ισοφάριση με 39-39 όμως οι Μηχανικοί πήραν και πάλι προβάδισμα με 39-45. Το παιχνίδι πήγε πόντο – πόντο στο τέλος, όμως οι Μηχανικοί ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και με δύο βολές του Γκαζιάνη έφτασαν στην τελική διαφορά των πέντε πόντων. Ο Ηλ. Γκαζιάνης πήρε το τρόπαιο από τον δήμαρχο Θ. Μπέγκα, μέλος και αυτός της ομάδας, που έχει και αυτός μερίδιο στην επιτυχία. 
Αστυνομικοί (Τσαμπαλάς): Γιώτης 14, Τασιούλας 11 (2), Κολιγιώτης 17, Πρέντζας 3, Κοντοδήμος 10, Παπαδόπουλος, Γεωργίτσης, Τσαμπαλάς 4 (1), Παππάς, Χρήστου, Βαταβάλης, Μουσαφίρης 
Μηχανικοί (Αυγερινός): Αντωνίου, Αυδής 5, Γκαζιάνης Η. 13, Γκαζιάνης Αλ. 2, Λιόντος, Λάνταβος 2, Μακρής, Μπούγιας, Πέτρου, Σπυρίκος, Τσιούμπος 16 (2), Τσουκανέλης 12, Τσούρης, Φίλιος 14. 

Τρίτη η ΔΩΔΩΝΗ
Με κομμένα τα φτερά και την ψυχολογία στο ναδίρ μετά την ήττα στον ημιτελικό, η ομάδα των Δικηγόρων έγινε εύκολη λεία για την ομάδα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ που κατέλαβε την Τρίτη θέση επικρατώντας στον μικρό τελικό με 52-39.
Αναλυτικά η τελική κατάταξη του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ:
1. Μηχανικοί 
2. Αστυνομικοί
3. ΔΩΔΩΝΗ
4. Δικηγόροι
5. Τραπεζικοί Υπάλληλοι
6. Εκπαιδευτικοί
7. Πυροσβέστες
8. Πίνδος
9. ΙΚΕΑ
10. Δημοτικοί Υπάλληλοι
11. Εγνατία Οδός
12. Εργαζόμενοι ΜΜΕ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου