Πολιτισμός

«Της αυλής τα παραμύθια» στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα

Off

Το «Καλοκαίρι με παραμύθια» συνεχίζεται περιμένοντας τα παιδιά που μένουν στην πόλη αλλά και μεγάλους, φίλους των παραμυθιών, με αφηγηματικές παραστάσεις, παντομίμα,  κουκλοθέατρο κ.ά.. Όπως και την προηγούμενη Πέμπτη έτσι και αυτή την εβδομάδα το Αρχοντικό Πυρσινέλλα θα υποδεχθεί το κοινό της Μικρής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. 
Η αφηγηματική παράσταση «Της αυλής τα παραμύθια» θα κρατήσει συντροφιά σε όσους την επισκεφθούν στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα (Παπάζογλου & Αραβαντινού γωνία) με ώρα έναρξης 9 το βράδυ και γενική είσοδο 5 €, αύριο Πέμπτη. Την αφήγηση έχει αναλάβει κι αυτή τη φορά η Μαρία Μαχαίρα, ενώ ο Αντώνης Καρασταμάτης θα την συνοδεύσει με την μουσική και τα τραγούδια του. 
 Λίγα λόγια για την παράσταση: Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη…. Στην υπέροχη και δροσερή αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα  «Της αυλής τα παραμύθια» θα ταξιδέψουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους σε κόσμους παραμυθένιους, μαγικούς. Εκεί που δέντρα, ζώα και πουλιά, μπορούν και αποκτούν μιλιά. Εκεί που τα παλικάρια και οι βασιλοπούλες περνούνε από ένα σωρό δοκιμασίες μέχρι να φτάσουν σε παλάτια λαμπερά…  Γιατί  τα παραμύθια είναι γεμάτα από ελπίδα και από φως.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου