Αθλητικά

Στους «Ζωσιμάδες» το ευρωπαϊκό ραντεβού!

Off

Στη φυσική του έδρα θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την επόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου με αντίπαλο ή την νορβηγική Οντ ή τη φιλανδική Μάριεχαμν. Η θετική προοπτική για την έδρα του ΠΑΣ φάνηκε από τη διάθεση με την οποία αντιμετώπισε τις προτάσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ Γ. Δημητρίου, που επιθεώρησε τους «Ζωσιμάδες» την Παρασκευή και έδωσε αναλυτικά μια λίστα των έργων που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα για να δοθεί άδεια καταλληλότητας στην έδρα του ΠΑΣ. 
Άμεσα, όπως έγραψε η «Ε» στο φύλλο του Σαββάτου, βρέθηκαν τα χρήματα από την Περιφέρεια Ηπείρου, με προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε με τη ΓΓΑ, και με απευθείας ανάθεση από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έχουν ξεκινήσει τα έργα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι και επισήμως, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στους «Ζωσιμάδες» ενώ τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες τόσο της ΠΑΕ όσο και όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων, ο πρώτος ευρωπαϊκός μας αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες».
Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μεγαλώνει το γήπεδο
Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν κυρίως στην αλλαγή των διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου. Το μήκος των 102 μέτρων από τη μία ως την άλλη εστία είναι ικανοποιητικό, όμως το πλάτος του θα πρέπει να μεγαλώσει κατά 1.60 εκατοστά. Επίσης από την πλευρά της μεγάλης κερκίδας θα πρέπει να καλυφθεί ο διάδρομος για τα δύο σκάμματα, κάτι που θα γίνει με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα.
Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη μεταφορά των φρεατίων και των ποτιστικών συστημάτων από την πλευρά της μεγάλης κερκίδας και σύμφωνα με τους υπεύθυνους θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Τις επόμενες ημέρες επίσης θα τοποθετηθούν επιπλέον πλαστικά καθίσματα στις κερκίδες του Εθνικού σταδίου.
 
Πρόβα τζενεράλε με ΑΠΟΕΛ
Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι και βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, όπου σήμερα στις 20.00 θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνιδ98 με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ του Τόμας Ντε Βισέντι. Ο Γ. Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιες από τις σκέψεις και τα πλάνα του για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης, όμως δεν αποκλείεται τα πλάνα να αλλάξουν εάν πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή τις αμέσως επόμενες ημέρες και εφόσον φυσικά ο παίκτης ή οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι έτοιμοι να πάρουν φανέλα βασικού.

Υπέγραψε ο Ντόλοβατς
Ο 18χρονος σέρβος επιθετικός Ένες Ντόλοβατς ανακοινώθηκε και επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το Σάββατο.
Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές του ΠΑΣ που μου δίνουν σήμερα αυτή την ευκαιρία. Το διάστημα που βρίσκομαι μαζί με την ομάδα κατάλαβα τι θα πει οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στη μεγάλη αυτή πρόκληση», τόνισε στην πρώτη του δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου