Αθλητικά

Επιστρέφει με μεταγραφές από Κύπρο

Off

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παρά την ομολογουμένως μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από τη μία οι απαιτήσεις των δύο πρώτων αγώνων για το Europa League και αφετέρου οι απαιτήσεις και προσδοκίες των φιλάθλων, ειδικά μετά την απώλεια τεσσάρων βασικών παικτών, δημιούργησαν μία μεγαλύτερη πίεση στην ΠΑΕ και το τεχνικό επιτελείο που δεν έδειξαν όμως να βιάζονται. 
Όπως επισημαίνουν με νόημα στελέχη του τεχνικού επιτελείου ακόμη και την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας να είχε συμπληρωθεί πλήρως το ρόστερ θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ενσωματωθούν απόλυτα στην ομάδα, που έτσι κι αλλιώς, θα παραταχθεί με τη γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή των τελευταίων ετών στην πρώτη αναμέτρηση την επόμενη Πέμπτη στους «Ζωσιμάδες».
Οι παίκτες που έχουν μείνει από τον βασικό κορμό των τελευταίων ετών θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν και πάλι το βάρος των πρώτων τουλάχιστον αγώνων, μέχρι να αποκτηθούν οι νέοι παίκτες και κυρίως να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και τις απαιτήσεις τους.
Μία πρώτη γεύση των σκέψεων του Γ. Πετράκη και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα είχαν την ευκαιρία να δουν χθες βράδυ οι φίλοι του ΠΑΣ, στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ (ενημέρωση για το φιλικό στο αυριανό φύλλο).
Όμως, αυτό που φάνηκε από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών είναι πως ο Γ. Πετράκης σκέφτεται να αλλάξει θέσεις σε παίκτες που ήταν βασικοί μέχρι πέρυσι και φυσικά να δώσει ευκαιρίες σε άλλους, όπως ο Φερφελής ή ακόμη και ο Ιωάννου στην επίθεση.
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών πάντως θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο ισπανούς παίκτες, με τον Τόρες που αγωνίστηκε στον Πλατανιά να ενδιαφέρει σοβαρά την ομάδα.

Ολοταχώς προχωρούν τα έργα στους «Ζωσιμάδες»
Οι εργασίες στο μεταξύ στο Εθνικό Στάδιο προχωρούν με ταχείς ρυθμούς για να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να αποσταλεί η σχετική ενημέρωση στην ΟΥΕΦΑ και τον κ. Δημητρίου για την άδεια καταλληλότητας για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. 
Εκτός από την αύξηση του πλάτους του αγωνιστικού χώρου, κατά 160 εκατοστά (80 από κάθε πλευρά), θα πρέπει να καλυφθεί ο διάδρομος του ταρτάν και προς τις δύο πλευρές των σκαμμάτων για το άλμα σε μήκος, κάτι που θα γίνει με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα.
Ακόμη, τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν νέα πλαστικά καθίσματα εκεί όπου λείπουν. Μικρές βελτιώσεις απαιτούνται στα αποδυτήρια ενώ ίσως ήρθε επιτέλους (!) η ώρα να αποκτήσουν γρήγορο ίντερνετ τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Για την υποχρέωση της ΠΑΕ να διαθέσει 50 θέσεις στάθμευσης για τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας και της ΟΥΕΦΑ, προτάθηκε η λύση του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην κεντρική πλατεία, που δεν ικανοποίησε όμως τον κ. Δημητρίου λόγω της απόστασης και τελικά θα χρησιμοποιηθεί ο αύλειος χώρος του 4ου Γυμνασίου, στη συμβολή των οδών Μιχ. Αγγέλου και Χριστοβασίλη.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου