Εκδηλώσεις

Ανακαλύψτε πρώτοι τον θησαυρό!

Off

Μία ανεπανάληπτη εμπειρία υπόσχεται ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων σε όσους είναι λάτρεις της φύσης και δηλώσουν συμμετοχή στο χωροευαίσθητο φορητό παιχνίδι με τίτλο «Θησαυρός στα Τζουμέρκα», που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου, σε συνεργασία με το δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Μοναδική προϋπόθεση για κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος στο παιχνίδι, είναι να διαθέτει ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο (συσκευή Android και όχι iPhone), μεταφορικό μέσο για μετακίνηση και εξερεύνηση σε περιοχές των Τζουμέρκων και πολλή φαντασία.

Στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων Χρήστος Χασάνης, που κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ η Γεν. Γραματέας του Φορέα Κέλλυ Καραμάνη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για να στηθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτό το παιχνίδι.

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Βορ. Τζουμέρκων Βαγγ. Γιωτόπουλος αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια να δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στην περιοχή.

 

Συμμετοχές

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν παίκτες κάθε ηλικίας (ανήλικα άτομα γίνονται δεκτά μόνο με τη συνοδεία ενηλίκου), ατομικά ή σε ομάδες. Ακόμη και αν κάποιος γνωρίζει την περιοχή, το παιχνίδι θα τον οδηγήσει να τη δει μέσα από την οπτική γωνία των τριών ιστοριών που το απαρτίζουν. Στόχος των παικτών, είναι να τοποθετήσουν επεισόδια από τρεις ιστορίες στα σημεία που αυτά διαδραματίζονται.

Για τη δραστηριότητα κατασκευάστηκε μια εφαρμογή η οποία είναι απαραίτητη για να παίξει κανείς το παιχνίδι. Μέχρι τις 23 Ιουλίου η εφαρμογή φορτώνει δοκιμαστικό περιεχόμενο, ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τον τρόπο λειτουργίας της. Την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με την ίδια εφαρμογή θα φορτωθεί το περιεχόμενο του κανονικού παιχνιδιού. Εκτός, από την ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης www.tzoumerka-park.gr, οι οδηγίες του παιχνιδιού παρέχονται και με τη μορφή βίντεο από την ιστοσελίδα του παιχνιδιούhttp://omnipresentgames.com/tz/ και απευθείας από τοvimeo (http://vimeo.com/139806184).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.) με τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης στα Γιάννενα στο τηλέφωνο 2651043663 ή fax 2651043575, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email park.tzoumerka@ gmail.com.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ