Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 08:51
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2016
Αθλητικά

Γύρος της Λίμνης με νέο συλλεκτικό μετάλλιο

Off

Ο Γύρος της Λίμνης κλείνει φέτος 10 χρόνια τα οποία θα συνοδεύσει με ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο συνδυάζοντας όπως και τις άλλες χρονιές την αγάπη για τον αθλητισμό με το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την τέχνη. 
Και φέτος, όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 30 χλμ., των 10  χλμ., των 5 χλμ., στο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον παραλίμνιο δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ, θα αποκτήσουν ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο.
Τα μετάλλια του Γύρου Λίμνης τα τελευταία χρόνια, μοναδικά σχεδιασμένα από τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, αποτέλεσαν ένα ισχυρό κίνητρο συμμετοχής στους αγώνες, είτε για τους δρομείς είτε για όσους ήθελαν απλώς να θυμούνται την συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει πλέον μετατραπεί σε ένα πανελλήνιου ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός.
Οι δαφνοστεφανομένοι δρομείς, τα καλάμια της λίμνης Παμβώτιδας, το λογότυπο του αγώνα, αποτυπωμένα σε χρυσό, ασήμι και χαλκό, είναι το καλύτερο ενθύμιο για την συμμετοχή σε έναν αγώνα που όλοι βγαίνουν νικητές.

Εγγραφές 
Τη δυνατότητα να εγγραφούν ειδική μειωμένη τιμή στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν έως το τέλος Ιουλίου όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.
Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 30 χλμ.και το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ. έχει οριστεί στα 17 ευρώ (20 ευρώ μετά το τέλος Ιουλίου), για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. 12 ευρώ (από 1/8: 15 ευρώ) για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ: 6 ευρώ (από 1/8: 8 ευρώ).
Για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ μέχρι 31 Ιουλίου και στα 18 ευρώ στη συνέχεια για τον Γύρο Λίμνης και το Δυναμικό Βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ., και στα 10 ευρώ μέχρι 31/7 και 12 ευρώ στη συνέχεια για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.
Δωρεάν είναι η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα. 
Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr ή με αποστολή της έντυπης δήλωσης που υπάρχει στο site με e-mail office@ioanninalakerun.gr. Επίσης, στις αρχές Αυγούστου θα λειτουργήσει γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου θα γίνονται εγγραφές αυτοπροσώπως.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ