Αθλητικά

Στην γιορτή του ορεινού τρεξίματος και η WIND

Off

Αθλητές, δρομείς ορεινού τρεξίματος, επαγγελματίες και ερασιτέχνες κάθε επιπέδου καθώς και πλήθος τουριστών και επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετείχαν στο Τhe North Face Zagori Mountain Running που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22-24 Ιουλίου και στο οποίο αναφερθήκαμε αναλυτικά χτες. 
Η WIND για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν εκεί για να στηρίξει κάθε μοναδική προσπάθεια, κάθε βήμα που έφερνε τους δρομείς λίγο πιο κοντά στο στόχο τους.
Περισσότερα από 2.000 άτομα από 30 διαφορετικές χώρες, έλαβαν μέρος στον πλέον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας, διασχίζοντας τα γραφικά μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου, σε αγώνες των 80, 42, 21 και 10χλμ., καταγράφοντας ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της διοργάνωσης. 
Ξεχωρίζοντας για ακόμα μια φορά, η Ελληνίδα αθλήτρια και πρέσβειρα της WIND Running Team Γλυκερία Τζιατζιά στέφθηκε νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών, κερδίζοντας παράλληλα την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη των 42 χλμ.
Εκτός από τους αθλητές συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι εθελοντές από την τοπική και ευρύτερη κοινωνία που συμμετείχαν στην υλοποίηση του αγώνα, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Η WIND θέλοντας να τους επιβραβεύσει και να τους εμπνεύσει τους προσέφερε συλλεκτικά Gear Boxes με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό τρεξίματος.  

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου