Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 05:51
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Αυγούστου 2016
Επικαιρότητα

Τίμησαν τους προστάτες της μελισσοκομίας

Off

Τους προστάτες της δενδροκομίας και μελισσοκομίας, Αγίους Νικάνορα και Φιλάρετο αντίστοιχα τίμησαν χθες το πρωί στην ετήσια εκδήλωση, οι φίλοι της μελισσοκομίας και της οικογένειας Μπατσή που διατηρεί μία πρότυπη μελισσοκομική μονάδα.
Μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία ακολούθησε προσφορά φρέσκων λουκουμάδων με αρωματικό εκλεκτό μέλι και κομμάτι κερήθρας από το νέκταρ των λουλουδιών της νέας σοδειάς, ενώ ακολούθησε συζήτηση γύρω από τα θέματα μελισσοκομίας.
Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της μονάδας Ιωάννης Μπατσής, αλλά και ο Ζαχαρίας Μπατσής που μαζί με τα αδέρφια του Δημήτρη και Λαμπρινή έχουν αναλάβει πλέον την επιχείρηση, η κρίση οδήγησε περισσότερο κόσμο στη μελισσοκομία, δυστυχώς όμως με λάθος τρόπο και στόχευση. «Σχεδόν όλοι προσδοκούν άμεσα κέρδη ενώ αυτό που χρειάζεται είναι αργά και σταθερά βήματα», τόνισε ο Ζαχαρίας Μπατσής για να προσθέσει ο Ιωάννης Μπατσής ότι χρειάζεται επίσης «αγάπη και ενθουσιασμός».
Αμφότεροι πάντως υποστήριξαν ότι το ελληνικό μέλι εξακολουθεί να είναι από τα κορυφαία στον κόσμο και για τη γεύση του αλλά και για τα θρεπτικά του συστατικά. Η επιχείρηση τέλος παρά τις δυσκολίες που επέφερε η κρίση βρίσκεται σε καλό επίπεδο με κύριο στήριγμα και στόχευση τις εξαγωγές βασιλισσών στο εξωτερικό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ