Πολιτισμός

Η Γλυκερία σήμερα στη Βίτσα

Off

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βίτσας μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης, με τη φωνή της Γλυκερίας σήμερα 10 Αυγούστου στην Κεντρική πλατεία της Βίτσας. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  με τραγούδια λαïκά- έντεχνα – παραδοσιακά, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Είναι από τις λίγες ερμηνεύτριες που γνωρίζουν επιτυχία και εκτός των ελληνικών συνόρων. Είναι γνωστή σε όλους, η μεγάλη αγάπη που έχουν γι’ αυτήν στο Ισραήλ και την Τουρκία, ενώ δίσκοι της έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. 
Συμμετέχει ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. 
Τη βραδιά θα συνεχίσουν οι «Μουσικάντηδες». Ένα πολυμελές λαϊκό σχήμα που γεννήθηκε μέσα από το μεράκι και την αγάπη των μελών του για τη μουσική. Ο Δημήτρης, ο Άρης, η Μυρσίνη, ο Γιάννης, ο Νίκος, ο Ιωάννης και ο Χριστόφορος είναι μια παρέα φίλων που έκαναν την αγάπη τους για τη μουσική επάγγελμα και πέρασαν όλο το κέφι, την όρεξη αλλά και το κλίμα που είχαν μεταξύ τους, σε ένα μουσικό σχήμα…
Ώρα προσέλευσης : 9:00 μ.μ., ώρα έναρξης: 10:μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση,10 ευρώ γενική είσοδος.
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr, Public, Seven, Βιβλιοπωλεία Πρόκος (Σαλαμάγκα 2), Ανθοπωλεία "Ανθοποιήματα Παπαχρήστου"(Γ. Παπανδρέου 71, Καφέ – Μεζεδοπωλείο "Αραλύκοι" (Σπύρου Λάμπρου 63Α)

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ