Επικαιρότητα

Στο Σέλτσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Off

Με εξαήμερο πολιτιστικών δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται φέτος οι εκδηλώσεις «Σέλτσο 2016»
Με θεατρικές παραστάσεις την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Διάσελλο και 12 Αυγούστου στα Μηλιανά ( Ο Γενικός Γραμματεύς ) υπό την σκηνοθεσία του Αριστείδη Λαυρέντζου, με αθλητικές δραστηριότητες (τουρνουά ποδοσφαίρου 5 Χ 5) στις Κρανιές Ρετσιανών την Πέμπτη 11 Αυγούστο , με ομιλία ιστορικού περιεχομένου (ιστορική αναδρομή στα χρόνια της επανάστασης ) στη Μεγαλόχαρη στις 13 Αυγούστου, με αγώνα δρόμου θυσίας, λαμπαδηδρομία μικρών παιδιών και χορευτικά δρώμενα παραδοσιακών και ρεμπέτικων ήχων από τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών Συλλόγων Διασέλλου και Γραμμενίτσας την Κυριακή 21 Αυγούστου. Κορύφωση των εκδηλώσεων την Τρίτη 23 Αυγούστου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου 
Με το τέλος των θρησκευτικών τελετών θα ακολουθήσουν κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο, ομιλία Δημάρχου, ομιλία Προέδρου της Αδελφότητας Πηγιωτών, τρίλεπτο βίντεο αφιέρωμα στο Σελτσο  ιστορικού περιεχομένου δρώμενο από δύο αριστούχους μαθητές του Λυκείου Άνω Καλεντίνης. 
Θα ακολουθήσει ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ιστορική Έδρα του Δήμου τις Πηγές ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν με μουσικό δρώμενο η Ευανθία Ρεμπούτσικα και το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου