Χωρίς κατηγορία

Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας

Off

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ανακοινώνει τη μεταφορά της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Άραχθος-Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας», όπως παρουσιάστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Μάρτιο του 2015, στο κοινό και στους επισκέπτες της πόλης των Αθηνών.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 13 Αυγούστου στις 19.00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων του Φορέα Διαχείρισης στην Άγναντα (κτήριο ΔΕ Αγνάντων, 1ος όροφος – Παλαιό Γυμνάσιο). Η έκθεση θα λειτουργεί έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου 10.00-13.00 και 18.00-21.00, στον ίδιο χώρο.
Όσοι βρεθούν στην Άγναντα εκείνο το διάστημα, θα ανταμειφθούν διπλά, τόσο λόγω του κάλλους του τοπίου και της φυσικής ομορφιάς της ίδιας της ορεινής περιοχής, αλλά και γιατί θα περιηγηθούν σε ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο, μέσα από το φακό των φωτογράφων οι οποίοι αποτύπωσαν και ανέδειξαν στο διάβα τους, τα θαυμάσια και μεγαλόπρεπα δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου.  

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου