Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 08:43
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Αυγούστου 2016
Επικαιρότητα

Στο πανηγύρι του χωριού του ο πρωθυπουργός

Off

Με στρατιωτικό ελικόπτερο αναχώρησε αργά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τα Θεοδώριανα της Άρτας, συνοδεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου, ο οποίος πραγματοποίησε νωρίτερα περιοδεία σε φυλάκια της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη γενέτειρά του άλλαξε και τελικά δεν ταξίδεψε από το Αθαμάνιο στα Ιωάννινα, όπως επρόκειτο να γίνει αρχικά, αλλά παρέμεινε στην περιοχή και αναχώρησε τελικά με στρατιωτικό ελικόπτερο.
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν το επίκεντρο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Αθαμάνιο, με τον παραδοσιακό χορό «Καγκελάρι» να στήνεται στην πλατεία του χωριού και τον πρωθυπουργό να συμμετέχει πρώτα και να σέρνει στη συνέχεια πρώτος το χορό. 
Απευθυνόμενος στους συγχωριανούς του, ο κ. Τσίπρας είπε πως βρίσκεται στο Αθαμάνιο με την ιδιότητα του συγχωριανού για να γιορτάσει μαζί τους το πανηγύρι, ενώ τους ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή.

Η επίσκεψη Καμμένου
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο μεταξύ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, πραγματοποίησε έκτακτη επίσκεψη σε φυλάκια της 8ης  Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» και τα φυλάκια «Κάτω Αετού» και «Λημεριού», που ανήκουν στο 628 ΤΟ με έδρα τους Φιλιάτες. Ο υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους στρατευμένους, αξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους στα σύνορα με την Αλβανία, ευχόμενος καλή δύναμη στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και «καλό υπόλοιπο» στα στρατευμένα νιάτα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου