Αθλητικά

Και έτρεξαν και διασκέδασαν

Off

Από ξεχωριστή επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις 8o Αcheron River Party, και 2nt MTB & MTRUN οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας με την στήριξη του Δήμου Ζηρού το τριήμερο 12,13 και 14 Αυγούστου. 
Επιτυχία γνώρισε για μία ακόμη χρονιά και το ημερήσιο θρησκευτικό πανηγύρι της Παναγιάς που διοργανώθηκε στην εκκλησία της Θεοτόκου ανήμερα τον 15αύγουστου. Όσον αφορά το Αcheron River Party,  το οποίο διοργανώθηκε για 8η συνεχή φορά σε μία νέα πανέμορφη τοποθεσία στις όχθες του ποταμού Αχέροντα προσέλκυσε και πάλι το ενδιαφέρον εκατοντάδων νέων της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. 
Την επομένη του 8ου party που διοργανώθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου το βράδυ, έγινε ο δεύτερος αγώνας Ορεινού τρεξίματος σε μία διαδρομή περίπου 17,5 χλμ. Έλαβαν μέρος περισσότεροι από 160 αθλητές και αθλούμενοι, και οι νικητές έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα.  
Την Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινής Ποδηλασίας με τη συμμετοχή 57 αθλητών απ' όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Μεταξύ των δύο αγωνισμάτων διοργανώθηκε το καθιερωμένο πλέον, pasta Party, ενώ για να λάβουν μέρος και στα δύο αγωνίσματα πολλοί αθλητές και αθλούμενοι κατασκήνωσαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Πολυστάφυλο. Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και σε όλους τους αθλητές μετάλλια συμμετοχής. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών αλλά και της αδελφότητας που συνδιοργάνωσαν τις εκδηλώσεις, επιδεικνύοντας έμπρακτη περιβαλλοντική ευαισθησία δεν κόλλησαν ούτε μία αφίσα σε δημόσιο χώρο και όλη η προβολή των εκδηλώσεων έγινε μέσω του Τύπου και του διαδικτύου.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου