Επικαιρότητα

Υποσχεσιολογίες για μία ακόμα φορά

Off

Για υποσχεσιολογία κατηγορεί η ΝΔ Ιωαννίνων τον πρωθυπουργό, μετά την επίσκεψή του στο Κομμένο.
«Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας χορεύοντας στους ρυθμούς της φορολογικής σφαγής των μικρομεσαίων, της περικοπής των συντάξεων και της κατάργησης του ΕΚΑΣ ξαναθυμήθηκε τις Γερμανικές αποζημιώσεις.  Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο κ. Τσίπρας μεταξύ των άλλων επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων του, υποσχόταν και τη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, προκειμένου να κρατάει πιστό το κοινό που τον ακολουθούσε. Τώρα, που το σενάριο των πρόωρων εκλογών γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό, επιδιώκοντας να αναζωπυρώσει την εκλογική του δύναμη η οποία έχει αποδεκατιστεί, θυμήθηκε ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και με μεγάλη ευκολία προβαίνει ακόμα μια φορά σε υποσχεσιολογίες σχετικά με την διεκδίκηση των ανωτέρω», σημειώνει σε ανακοίνωσή της χτες.
«Όμως με χορούς, ύβρεις και προσβολές περί ¨ανόητων¨ δε ξορκίζεται η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. 
Μια πραγματικότητα που οφείλεται αποκλειστικά στην ανεπάρκεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανελ. Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, τα σενάρια των πρόωρων εκλογών τα επαναφέρει ο ίδιος ο Ελληνικός λαός ο οποίος αν και έπεσε θύμα του πολλάκις, δεν είναι «ανόητος». Πρέπει επιτέλους, να καταλάβουν στην εν λόγω συγκυβέρνηση ότι το εύκολο για τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν να μη ζητάει εκλογές αλλά αντιθέτως να αφήνει τον Πρωθυπουργό και την ¨παρέα¨ του να αυτοαναιρούνται καθημερινά», τονίζεται ακόμα
«Σίγουρα από αρχές Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας θα ξαναχορέψει στους ρυθμούς της φορολογικής σφαγής των μικρομεσαίων, αφού έρχεται ο δεύτερος γύρος περικοπών στις επικουρικές συντάξεις», καταλήγει.

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ