Επικαιρότητα

Το αυτοκίνητο μετέφερε 21 κιλά χασίς

Off

Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη σε «μπλόκο» στην Ελεούσα για διακίνηση ναρκωτικών. Την Τρίτη το απόγευμα, στο 7,5ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Καλπακίου, στο ύψος της Ελεούσας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν είκοσι δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 21 κιλών και 250 γραμμαρίων. 
Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν. 
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας,  βρέθηκε στην κατοχή του 55χρονου καθώς και στο σπίτι του στα Ιωάννινα, συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.720 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 
Συνελήφθησαν, επίσης την Τρίτη το απόγευμα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, μία 29χρονη και ένας 31χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, συνέλαβαν τους δύο καθότι η 29χρονη, πούλησε έναντι χρηματικού ποσού, στον 31χρονο, μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 0,2 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 29χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους 18,8 γραμμαρίων, διάφορα αντικείμενα κοπής – συσκευασίας των ναρκωτικών ουσιών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου. 

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ