Αθλητικά

«Παγώνει» η μεταγραφή Βιδάλ;

Off

Προβληματισμό και απορίες προκαλεί η στάση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναφορικά με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ιγκόρ Βιδάλ.
Και αυτό γιατί αργά το απόγευμα της Τρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, με συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας, ωστόσο η ανάρτηση δεν κράτησε περισσότερο από πέντε λεπτά αφού «κατέβηκε» αμέσως μετά.
Οι λόγοι για τους οποίους έγινε αυτό δεν είναι γνωστοί, ωστόσο μέχρι αργά χθες το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είχε επισημοποιήσει εκ νέου την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου.
Το ενδεχόμενο να προέκυψε πάντως κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα είτε με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, είτε με τα οικονομικά ανταλλάγματα δε θα πρέπει να αποκλειστεί, αν και φαίνεται αρκετά περίεργο να υπήρχε τέτοιο θέμα και η ΠΑΕ να προχωρούσε στην ανακοίνωση.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ επέστρεψαν και οι απόντες από την προπόνηση της Τρίτης. Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει μεθαύριο Σάββατο στις 18.00 στους Ζωσιμάδες τη Λάρισα του Άγγελου Αναστασιάδη που επέστρεψε στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και το τεστ θα είναι αρκετά σημαντικό και ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου