Επικαιρότητα

Απαιτείται η άμεση πρόσβαση στην Πολεοδομία

Off

Τους λόγους για τους οποίους το Τεχνικό Επιμελητήριο τάσσεται κατά της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών στον Κατσικά ανέπτυξε σε χθεσινές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.
Μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία τόσο ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Βίνης ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να γίνει η μεταστέγαση της Διεύθυνσης, με τον χαρακτήρα μάλιστα της προσωρινότητας, ο κ. Παπαβρανούσης τόνισε πως μία τέτοια κομβική, για το κοινωνικό σύνολο, υπηρεσία που έχει βρει τις ισορροπίες της, δε μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να μεταφέρεται στην άκρη της πόλης.
«Η πολεοδομία του Δήμου εξυπηρετεί ουσιαστικά ολόκληρο το νομό με διαδικασίες που απαιτούν την άμεση πρόσβαση και των μηχανικών και των πολιτών. Η μεταφορά της και μάλιστα στην άκρη της πόλης από τη μία μέρα στην άλλη είναι μια διαδικασία που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα», σημείωσε ο κ. Παπαβρανούσης. 
Πρόσθεσε πάντως πως εάν τηρηθεί η δέσμευση της δημοτικής αρχής για προσωρινή μεταστέγαση τότε η υπηρεσία μπορεί να μεταφερθεί.
«Εάν είχε προχωρήσει η ηλεκτρονική αδειοδότηση θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μπορούμε να δεχθούμε ωστόσο τη μετακίνηση εάν είναι προσωρινή, όπως δεσμεύθηκε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο», κατέληξε.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου