Επικαιρότητα

Γειωμένοι στις τοπικές κοινωνίες

Off

Τη γείωση των τοπικών οργανώσεών της σε όλη τη χώρα με τα κοινωνικά προβλήματα και το άνοιγμά τους στις τοπικές κοινωνίες προωθεί η Νέα Δημοκρατία.
Αυτό φάνηκε και με την πρώτη Σύνοδο προέδρων και στελεχών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο που έγινε την Κυριακή το πρωί με μεγάλη συμμετοχή. 
Συμμετείχε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του, τόνισε ότι στόχος των συνόδων αυτών, που θα πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά κάθε εξάμηνο, είναι η ενεργοποίηση των στελεχών του κόμματος. «Οι οργανώσεις της παράταξης καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να αναπτύξουν δράσεις που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Η Ν.Δ. δίνει βάση στις οργανώσεις και στη λειτουργία τους. Στόχος, είναι να ακούσουμε και να καταγράψουμε τόσο τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τις προτάσεις των στελεχών μας για την επίλυσή τους. Σε λίγες εβδομάδες ο Κυρ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ τον οδικό χάρτη της Ν.Δ. για να βγει η χώρα μας από την κρίση. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ζητούμε την ενεργοποίηση των τοπικών στελεχών», σημείωσε.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, Σπύρος Βασιλείου, μίλησε και για την πιθανότητα εκλογών σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο, καθώς η ίδια η κυβέρνηση ήταν αυτή που άνοιξε το θέμα, με τον εκλογικό νόμο. «Η ίδια η Κυβέρνηση έχει βάλει στο τραπέζι τις εκλογές θεωρώντας ως μείζον θέμα το να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, ενώ και ο ίδιος ο λαός καταλαβαίνει μέρα με τη μέρα ότι η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα». Οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Στύλιος και Βασίλης Γιόγιακας, ανέφεραν ότι το κόμμα τους, ξεκινά την αναδιοργάνωση και την ανασυγκρότησή του, ενόψει μιας δύσκολής χρονιάς για την κοινωνία και ομάδες, όπως οι συνταξιούχοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κάνοντας λόγο για μια νέα αρχή.
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου