Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 06:22
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2016
Επικαιρότητα

656 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο νομό

Off

Προκήρυξη προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για το νομό Ιωαννίνων θα γίνει το επόμενο διάστημα όπως προέκυψε  από τη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας μεταξύ της βουλευτού Μερόπη Τζούφη και της αν. Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας και στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους ανέργους άνω των 50 ετών. Επίσης στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα των κριτηρίων επιλογής στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους ΑμεΑ. 
Η αν. Υπουργός  ενημέρωσε τη βουλευτή για μια σειρά ζητημάτων, για το σχεδιασμό του υπουργείου σχετικά με την καταπολέμηση της ανεργίας, όπως επίσης και για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει για την όσο δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των πόρων για τα τρέχοντα αλλά και τα μελλοντικά προγράμματα εργασίας και απασχόλησης. 
Τέλος η κα. Αντωνοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είναι έτοιμο προς προκήρυξη και αφορά στην απασχόληση εργατικού δυναμικού στο σύνολο των Δήμων της Επικράτειας, οι θέσεις του οποίου προβλέπονται για το Νομό Ιωαννίνων, φτάνουν τις 656 (βλ. πίνακα).

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου