Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 08:27
Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτεμβρίου 2016
Πολιτισμός

Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro

Off

Η έναρξη δραστηριοτήτων του Politheatro θα γίνει και στο νέο του χώρο που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4.  Πρόκειται για έναν νέο χώρο τέχνης στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων που θα φιλοξενήσει πλήθος μαθημάτων, σεμιναρίων και παραστάσεων. 
Η καλλιτεχνική πλατφόρμα του Politheatro συνεχίζει και φέτος τα εργαστήρια θεατρικής τέχνης (τμήματα ενηλίκων), με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται. Τα εργαστήρια , που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ήδη από το ξεκίνημα τους , συνεχίζουν τις δραστηριότητες  τους στην πόλη των Ιωαννίνων καθοδηγούμενα πάντα από έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παιδαγωγούς θεάτρου και χοροδιδάσκαλους. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν το μήνα Οκτώβριο στο νέο μας χώρο. Την καλλιτεχνική διεύθυνση των εργαστηρίων έχει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος ενώ στα εργαστήρια διδάσκουν ο ίδιος καθώς και ο Θωμάς Λιώλιος (ηθοποιός) και η Φωτεινή Τσιτσιγιάννη (χοροδιδάσκαλος). 
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Politheatro εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με μια σειρά σεμιναρίων με αφορμή την τέχνη του θεάτρου. Μαζί κι αυτή τη χρονιά θα είναι και πάλι οι συνεργάτες του: H  ImproVIBE  η πρώτη σχολή θεατρικού αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα (σεμινάριο Improv Comdey Theater), ο Αριστοτέλης Μαγουλάς performer-ηθοποιός (σεμινάριο σωματικού θεάτρου, physical theater) και ο συγγραφέας Γιάννης Αντάμης  (σεμινάριο δημιουργικής/καταστροφικής γραφής). 
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους εξής τρόπους: τηλ. 6955416236, e-mail: politheatro2@gmail.com
Η γραμματεία παραμένει ανοιχτή κατά της ώρες 10.00-13.00 & 18.00-20.00
στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου